Neler yapıyoruz?

İzmit Bahçe Duvar, yaşam alanınızın güvenliğini ve çevre düzenini yapılandırmak için hizmetler verir.

Modern Taş Görünümlü Bahçe Duvarı

Blog Details Image
21.04.2021
990 Kez okundu

İzmit Bahçe Duvarı

Müstakil olan evlerin birçoğunda güvenliği sağlamak açısından ve aynı zamanda sınırları belirlemek açısından bahçelerin etrafı duvarlarla ya da çitle çevrilmektedir. Sadece güvenlik açısından değil mimari açıdan da çit ve duvarlar ilgi çekerler. Bir evin ya da binanın ilk olarak göze çarpan kısmı duvarlarıdır. Bu bakımdan bahçe duvarlarının en ince şekilde yapılması gerekir. Etik açıdan bahçe duvarı tasarımlarının en güzel şekilde yapılması bu bakımdan önemlidir. Bahçe duvarı tasarımı olarak örnek olarak şu tasarımları bahçeniz için uygulatabilirsiniz;

Beyaz ahşap çitler

Bahçe duvarı tasarımı olarak çitler etik olarak çok hoş durmaktadır. Zamanın modasına uygun olarak tasarlanan   beyaz boyalı dikey görünümde olan ahşap çit tasarımlarını uygulayabilirsiniz. Bu tip çit tasarımı ile evinizin bahçesine tatil havası katabilirsiniz. Havuzlu bahçesi olanlar için bu tarz bahçe duvar tasarımı oldukça etik duracaktır.

Ahşap Tasarımlar

Eskimeyen tasarımlardan birisi olan ahşap modası hiç geçmeyen malzemelerden birisidir. Mobilyada, evde ve daha pek çok alanda kullanılan ahşap bahçe çevresi düzenlemede de tercih edilebilmektedir. İnçe çıtalar halinde yatay görünümde olan ahşap çıtalar ile bahçenizin çevresini en güzel şekilde dekore edebilirsiniz.

Desenli Yüksek Betonerme Duvar Tasarımı

Bahçe duvarı olarak en çok tercih edilen ve en güvenli olan tasarımlardan birisi betonerme tasarımdır. Desenli bahçe duvarı olarak bu tasarımlardan yararlanabilirsiniz. Bahçenizin çevresi için güvenli ve dekoratif bir hava oluşturabilirsiniz.

Modern Taş Görünümlü Bahçe Duvarı

Doğal taşlarla süslenen bu bahçe duvar tasarımlarından birisidir. Bahçenize doğal bir görünüm kazandırmak için bu tasarımlardan yararlanabilirsiniz. Doğayla iç içe olmayı seven tercihini sadelik ve doğadan yana kullananlar için ideal bir bahçe tasarımı olarak düşünülebilir.

Lazer Kesim Ağaç Temalı Bahçe Duvarı

Bahçe duvar tasarımı olarak farklı ve sıra dışı bir görünüm arzu edenler için ideal bir seçimdir. Estetik görünüm açısından harika bir görünüm kazandıranlar için ideal bir bahçe duvarı tasarımı olarak tercih edilebilir.

Dikey Kalas Çitler

Ekonomik ve doğal bir çevre düzenlemesi hayal edenler için bu tarz çitler tam size göre. Her yerde bulabileceğiniz kalaslara dekore edilmiş bir bahçe duvarı binanızın çevresini olduğundan daha etik gösterebilir.

Bambu Çitlerle Döşenmiş Bahçe Duvarı

Doğallıktan vazgeçemeyenler için ideal bahçe tasarımlarından birisidir. Doğayla iç içe olmayı seven her daim kendini özgür ve huzurlu hissetmek isteyenler için ideal bir tasarımdır.

Çapraz Şekilli PVC Çitler

Görünüm olarak ahşabı yansıtan ancak gerçekte PVC’den oluşan son derece şık ve estetik görünümde olan bahçe tasarımlarından birisidir.

Rengarenk Bahçe Duvarı

Özgür takılanlar için eğlenceli ve hoş teması ile dikkat çeken bahçe duvar tasarımı olarak rengarenk renk ve desende bahçe duvarı tasarımı tercih edilebilir. İstediğiniz ve sevdiğiniz renklerde bahçe duvarlarını istediğiniz gibi boyatabilirsiniz.

Uzman Ekip

Her biri kendi alanında uzman ekip. Güvenli ve özverili ilkemiz ile kendi kendini kontrol eden ekip yapısı.

Bir Adım Fazla Hizmet

Sözleşmelerimizin bir adım üzerinde hizmet vermeyi ilke edindik. Sizin istekleriniz bizim için çok önemli.

Zamanında Teslimat

Planlanan sürede teslimat bizim için çok önemli. Sizden sonra mutluluğunu tamamlayacağımız yeni projelerimiz bizi bekliyor.

Mutlu Müşteri

Sonuç odaklı çalışıyoruz ilk kuralımız projenin zamanında ve özverili tamamlanması. Sizinle çalışmak çok güzeldi. :)

Başarılar

Güçlü ve Uzman Ekip

Başarımızı alanında uzman ustalarımız ve takım arkadaşlarımızın inancı ve bağlılığına borçluyuz.

Takım Çalışması

95%

Uzman Kadro

100%

Zamanında Teslimat

99%

Yaşam alanınızı düzenlemek ister misiniz?

Güvenliğinizi ve alanınızı belirleyerek yeni bir düzene başlayın.

BLOG